LÖSNING UBA

ANVÄNDARBETEENDEANALYS.

Cirka 69% av dataöverträdelser orsakas av insiders, antingen på grund av försummelse eller skadlig avsikt. UBA Networks hjälper till att skydda mot insiderhotet genom att förenkla komplexiteten av oförutsägbart mänskligt beteende och utmaningar med att navigera i enorma mängder data. Den maskinlärande plattformen ökar synligheten med sofistikerad användarbeteendeanalys (UBA), identifierar vad som är normalt och varnar om vad som inte är. Med miljontals dataloggar organiserade logiskt kan säkerhetsteam utnyttja beteendekontext och realtidsåtgärder för att möjliggöra snabbare upplösningstid.

LÖSNING DLP/SIEM

DLP/SIEM, REMIXED.

Traditionella lösningar för förebyggande av dataförlust (DLP/SIEM) fokuserar på data: klassificera , tillåta åtkomst och övervaka användningen. Dessa dyra lösningar kräver tung administration för att distribuera, hantera och fokuserar bara på symptomet-dataförlust. Det verkliga problemet är människans oförutsägbara natur, antingen med skadligt eller försumligt beteende.

ETT MER PRAKTISK SÄTT ATT SKYDDA ER DATA

Jazz Networks ger ett mer flexibelt alternativ till DLP/SIEM och ger säkerhetsteam ett verktyg för realtidstillstånd inom organisationen. Att tillämpa användarbeteende kontext för dataförflyttning ger tydlig synlighet utöver endast filaktivitet. Detta möjliggör en stramare kontroll och ett mer praktiskt skydd mot hot och dataläckor.

ENKEL INTEGRATION

SE, FÖRSTÅ, AGERA

SKALBARHET

ONLINE SUPPORT.

 8/5 SUPPORT INKLUDERAD

24/7 UTÖKAD SUPPORT

UBA DATA-ANALYS TJÄNST